tel. (385) 091 444 60 80
 e-mail: info@webomat.hr
Izrada i održavanje web stranica
Servis računala

WEBOMAT j.d.o.o.

DIZAJN, IZRADA I ODRŽAVANJE INTERNETSKIH STRANICA I INTERNET TRGOVINA

www-slova1

 

Kroz dugi niz godina kako se bavimo web dizajnom posebno smo se usavršili za izradu internetskih stranica za udruge, obrtnike, manja poduzeća, razne institucije i privatne osobe.

Bez obzira što nudimo internetske stranice po vrlo povoljnim uvjetima, naše su stranice atraktivne, vizualno dojmljive i kvalitetne. Svakoj se narudžbi u potpunosti posvećujemo i prilagođujemo dizajn i sadržaj stranica djelatnosti koju prezentiraju, poštujući pritom želje naručitelja.

Posebnu brigu vodimo o gramatičkoj, pravopisnoj i stilskoj ispravnosti tekstova na stranicama koje izrađujemo ili održavamo, što svakako nije zanemarivo ako se uzme u obzir činjenica da danas na internetu vrlo često nailazimo na stranice čiji autori ili urednici u potpunosti zanemaruju taj aspekt. Vođeni spoznajom da je web stranica ogledalo Vaše tvrtke ili udruge na svjetskoj globalnoj mreži, posvećujemo pažnju svim detaljima.

Stranice izrađujemo pomoću alata koji omogućuju jednostavno održavanje, odnosno naknadno dodavanje sadržaja. Po želji naručitelja, organiziramo obuku za samostalno održavanje stranica.

Stranice i internet trgovine su prilagođene pregledavanju na pametnim telefonima i tabletima (100 % RESPONSIVE), ukoliko naručitelj izričito ne traži suprotno.

 

Neki primjeri web stranica:

 

mali-princ2      transformativa1      ingplast1

 

horvi-glanz1      mesnica-prelec1      abacus1

 

zg-matica1      pinklec1      pd-vrapce1

 

mh-svn1      mh-samobor1      zupa-svn1

 

hdpsp1      dpz-samoborcek1      ina1

 

kupanje1      vrhovec1      zuba1

 

autogearhuset1      moco1      makspower1

 

 

fijaker1      kreditni-savjetnik1      model-osig1

 

pogrmilovic1      foto-gal1

 

 

Napomena:

- neke od gornjih web stranica sadrže "prazne" linkove jer nam prilikom izrade, odn. naknadno nisu dostavljeni svi podaci

- većinu navedenih web stranica nakon izrade uređuju naručitelji sami pa je moguće da sadrže niz gramatičkih i pravopisnih pogrešaka.

Za navedeno WEBOMAT j.d.o.o. ne preuzima odgovornost.

 

   

 PODRŠKA

vurica

Web stranica Vam je odjednom nestala ili se ne prikazuje ispravno, kompjutor Vam je otkazao poslušnost, a sutra ga trebate zbog posla - nazovite nas i riješit ćemo problem u najkraćem mogućem roku.

 

Kontaktirajte nas!

Podaci označeni zvjezdicom (*) su obavezni!

HOSTING PARTNER

 

infonet-hosting

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.